شرایط ویزا

مدارک لازم جهت دریافت ویزای تحصیلی‌

۱. ترجمه رسمی‌ اصل دیپلم دبیرستان

۲. ترجمه رسمی‌ ریز نمر‌ات سه‌ سال دبیرستان

۳. گواهی بانکی‌ مبنی بر موجودی به میزان ۴۰ - ۵۰ میلیون تومان به زبان انگلیسی‌

۴. سند ملکی‌ به نام پدر، مادر و یا خود دانشجو

۵. بيمه مسافرتي  كه دفتر تهران هماهنگ مي نمايد.

۶. پاسپورت معتبر با حداقل اعتبار یکسال

۷. سه قطعه عکس رنگی‌

۸. ترجمه رسمی‌  شناسنامه مادر دانشجو  (در صورتی‌ که حامی‌ دانشجو مادر ایشان باشد.)

تعهد نامه محضری پدر یا مادر مبنی بر تقبل و تعهد پرداخت  هزینه‌های تحصیلی‌ فرزند خود در کشور مجارستان 

۹. تایید کالج مبنی بر پرداخت شهریه دانشجو

۱۰. رزرو خوابگاه یک ماهه (توسط کالج انجام میشود.)

توضیحات مهم:

۱. مدارک بالا مدارکی هستند که باید توسط دانشجو تهیه گردند و به غیر از این مدارک مدارک دیگری مورد نیاز است که توسط دفتر نمایندگی‌ در تهران تهیه و ارائه میگردد.

۲. کشور مجارستان عضو اتحادیه اروپا و  محدوده شنگن بوده و صدور ویزا  و اقامت در آنها تابع قوانین اتحادیه شنگن است . مدت زمان صدور ویزا بین 4 تا 6 هفته می باشد. لازم به ذکر است که در مورد  دانشجویان در صورت تایید ویزا دانشجویان موظفند حداکثر ظرف مدت یک ماه  با مراجعه به دفتر امور اتباع خارجی در شهر محل تحصیل خود اقدام به دریافت اقامت دانشجویی خود بنمایند.

ارتباط با ما

لطفا یک آدرس ایمیل معتبر وارد نمایید
لطفا متن پیام خود را وارد نمایید
  

پیگیری دونا کالج

FacebookTwitterGoogleFriendfeedLinkedin

کلیه حقوق این وب‌سایت متعلق به موسسه ماتینیت (ثبت شده در ایران و مجارستان) نماینده رسمی دانشگاه‌های کشور مجارستان می‌باشد.